20141003

Giveaway Pertama SitiSab

Assalamualaikum and Peace be Upon You 

Ohoi~ Lama tak update? Hehe, 'mangsa' UPSR ni kena belajar dulu baru boleh on, itupun guna phone. Hujung minggu saja bagi guna laptop. Kira okeylah tu, daripada hiatus teruskan? Huhu.. 



//Klik sini untuk join

Giveaway ni tuan blog sendiri turun padang, jemput saya. Oh, terasa diriku begitu berharga. B) *Olay* Ini giveaway pertama tuan blog. Marilah meriahkan ramai-ramai, supaya beliau tergerak hati nak buat lagi. Boleh saya tumpang menyibuk sekaki sekali lagi dan lagi~ :p

Hadiahnya pula ialah RM100 untuk seorang pemenang. Huyoo, taip entri pun boleh dapat RM100! Bayangkan apa boleh buat dengan RM100 tu.. (for me: Novel of course! :3) Sudahlah pemilihan pemenang menunggunakan cabutan bertuah, jadi semua orang mesti berpeluang untuk menang punyalah! (y)



Berlangsung dari 3 Oktober hingga 3 November

4 comments

  1. gud luck
    singgah bw dr segmen yang same

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama

    Jemput join GA Acik
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete