20141017

SEGMEN REVIEW BLOG #1

Assalamualaikum and Peace be Upon You 

//Klik sini untuk join.


Disebabkan terlepas review Kak Nur As hari tu, join segmen ni pun bolehlah~ Nak sangat tahu, apa komen penjunjung blog ni. (Tapi tak pernah ada yang beritahu. T^T) Nasib baik ada segmen review blog yang dianjurkan oleh Rrsya Eyrdina ni. ;) (Saya pernah tag beliau untuk Liebster Award ok~ Hehe. :3)

Senang sangat syaratnya! Tak sampai 5 baris pun tahu! :D Lagi kata, kalau peserta kurang dari 50, beliau akan review semua peserta. Hoyeh! ^_^ Kalau lebih, kak Rrsya akan guna khidmat random.org. Tamat pada 19 Oktober 2014. Dua hari saja lagi, mari cepat-cepat join! ^_^

8 comments

  1. Good luck cik Niya! kalau kurang dari 50, tak yah guna random org.. hoho.. !

    ReplyDelete
  2. Assalam.Baru tahu awak pun Blinkers! :)

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh juga join segmen ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-review-blog-1.html

    ReplyDelete
  4. sempat lagi..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/10/percuma-pixy-gentle-moist-cleansing.html?showComment=1413797577547#c5385109106393255765

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama..follow sini

    ReplyDelete