20141012

Doodle Untuk Followers #100 - Cik Rose Cute

Assalamualaikum and Peace be Upon You


Dah buka internet awal-awal. Tapi waktu tu baru 99 followers. Kemudian, pergi lukis doodle apa tah sampaii berapa jam. Tengok-tengok internet balik.. Eh, dah 101 followers (waktu tu)? 


Dah lama rancang bila followers dah cecah 100, akan buat hadiah untuk followers nombor yang 'special'...Dan juga pemberi komen terbanyak setiap bulan. (Tapi yang tu tangguh dulu, sebab tak ramai orang yang sama komen. '--') 

Okey! Cukuplah intro yang meleret tu. Sekarang dirasmikan.. Doodle Untuk Followers! ^_^ Simple saja. Cuma follow blog ni, dan jika nombor anda special bagi saya, akan dapat doodle! Mudah kan? :3

Tapi! Itu tak adil untuk Blogger yang dah lama follow. Oleh itu, untuk siapa-siapa yang sudah siada asal follow tu, boleh dapat doodle free juga! Melalui art trade atau pengomen terbanyak setiap bulan.

----

And here, for Cik Rose Cute~ ^_^
Ini untuk Cik Rose Cute saja okey sayangs? Kalau aku tahu ada orang (selain Cik Rose Cute) save, siap kau! -_-   

Macam pelik saja kan? Huhu, terutama bahagian ros dia tu. :p Al-maklumlah, doodler seorang ni baru tahap newbie, tak pandai lukis ros. '--' Jadi, tampal sajalah bunga ros di PicMonkey tu~ >.< Inilah jadinya.
Apa-apa pun, harap Cik Rose Cute suka ya? ^_^ 

Terima kasih semua yang menyokong! :) Akhirnya.. Newbie ni sudah mencapai 100 followers! TT^TT Huu~ See you next time, InshaALLAH! *tata*

p/s: Sorry bahasa macam rush semacam. Tangan tengah letih sangat-sangat ni. Seharian mendoodle, dah lah tak makan lagi, huhu.

-tamat-

4 comments

 1. First, tahniah sebab dah dapat 100+ followers! Muachhh sikit!
  Second, rajin nye cik niya melukis doodle, kalau kak gee... maleh! Lenguh tangan nih!! Huhu!

  ReplyDelete
 2. hehehe, tahniahh sayang. hehehe. langsing duudell nyee/~

  ReplyDelete
 3. tahniah! baru berkecimpung dah banyak tu
  akak ni dah berzaman, tak sampai banyak tu lagi =)

  ReplyDelete
 4. tahniah dah sampai 100.. hehe..rajin2 la blogwalking lagi n asah bakat melukis.. ^^ kita suka tgk shawl dia..lawa

  ReplyDelete