20141022

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌


Another review segment! >_< Nampak sangat budak seorang ni nak sangat direview kan? =P Memanglah hari tu dah pernah kena sekali, tapi beliau review semua orang. Jadi, tumpuan kurang pada blog ni. 

//Klik sini untuk join.


Segment Blog Review by Sally Samsaiman ni akan review 5 peserta bertuah sahaja. Jadi, tumpuan lebih pada mereka yang menanglah, tak gitu? =3 Owner blog ni ada 1500+  followers tahu! Kemungkinan pageview meningkat secara mendadak (jika menang) amat tinggi~ ^_^ 

Tuan blog akan guna khidmat random.org, jadi semua orang berpeluang untuk direview! ;) Segmen ini akan berlangsung dari 21 Oktober hingga 11:59 p.m. (waktu Malaysia) 26 Oktober 2014. Oh sekejap saja! Baik join cepat sebelum terlambat! ;D

12 comments

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Salam.Singgah dari segmen yang sama.Jemput join segmen saya :) (tamat 9 p.m)

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  8. IM blogwalking untuk segmen ni. Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  9. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. saya datang dari segmen yang sama

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.htm

    ReplyDelete