20141021

Art Trade: Ain Nadia Syahmina

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌

Anda-anda yang dah baca tajuk mesti tahu entri kali ni untuk apa kan? Mungkin ada yang dah bosan asyik-asyik doodle~ Hehe. =3 Tadi tengok Cbox, terjumpa mesej ni...


Saya pun fikir.. Eh bila masa minta beliau art trade ya? (Sambil garu kepala Tak pun. Saja meng'gramatis'kan. Lel.) Well~ saya memang seorang yang pelupa tahap nenek! Then, baru teringat.

Waktu mula-mula pandai meng-art trade dulu, semua orang pergi tanya. Cehh~ Nampak tak ke'excited'an waktu dulu? Setiap kali jumpa blog doodler, tanya untuk art trade. Huhu, biasalah, newbie waktu tu (Macamlah sekarang dah apprentice sangat! =_=)

Okey, sudah cukup cukup sudah. Cukup sampai di sini saja. Macam biasa; nak panjangkan entri, saya tunjukkan proses pembuatan doodle untuk kak Syaina~ ^_^



Kalau aku tahu siapa yang save tanpa kebenaran, siap kau! =_=
p/s: Try cara lain pula untuk gambar art trade~ Cantik tak? ^_^

Update: Daripada kak Syaina! :)

Chibi wee~ ^_^

6 comments

  1. Replies
    1. Yang saya bagi tu tak cantik ke? Hehe~ :3

      Delete
  2. comel doodle tu hehe..yus tak dapat nak art trade ngn sape2.
    laptop rosak. terpaksa guna notebook lama :((

    yus

    ReplyDelete
  3. kawaiiii!! pandai cik niya doodling!

    ReplyDelete