20140927

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Assalamualaikum and Peace be Upon You

Wah, hebat-hebat. Hebat penangan giveaway ni. Tadi, tiga manusia baik hati jemput saya join sekali gus! Kan dah ada 3 cutie pie (online) haha. Gerangan manusia-manusia itu ialah; Kak Ainaaa~Kak Sinuha dan er.. Nana Nona? Buktinya~

Tak sempat printscreen waktu 3 manusia on. T^T

Dan di Blogger Dashboard pun penuh dengan entri giveaway ni sajaaa.. (Nota: Hari ini baru hari pertama giveaway, tapi dah 30 orang [ketika entri ini ditulis] join. Fuhh, dasyat!) Giveaway apa yang dasyat sangat ni? Mesti hadiah-hadiahnya pun 'dasyat' sungguh kan? Baca dan fahami tajuk entri. Huhu~ Ramai mengidam mahu hadiah dari Paris nampaknya? ^_^ 

p/s: Rahsia besar (lah sangat~) untuk anda semua, disebabkan mahu berlaku adil, saya tak klik mana-mana direct link ke link owner (maksudnya klik banner dalam entri tuu~), saya taip terus url http://jindrisska.blogspot.com/. Kenapa? Sebab ingatkan ada top referral, tak nak menyumbang untuk sesiapa~ >_<

Banner pun cute saja. :D Memang menarik, tertarik dan termenarik [err..]!

//Klik sini untuk join.

Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Dan terbukti hadiahnya memang meletup top top! *sambil angkat dua-dua ibu jari dan sengih nampak gigi rongak*


Hadiah Utama: 20 x keychain Eiffel Tower
Keychain! Memang benda wajiblah jadi cenderamata waktu bercuti kan? ^_^ (p/s: Tentu yang sudah baca The Versatile Blogger Award tahu saya memang sukaaa mengumpul barang, terutama keychain atau dalam bahasa Melayunya, rantai kunci. :) )


Hadiah Sampingan: 3 x poskad Eiffel Tower

Eh, ada poskad jugalah! Zaman sekarang memang jarang orang guna poskad, jadi boleh framekan dan buat perhiasan. ^_^ Poskad asli dari Paris ni! Bukan yang ciplak di kedai-kedai buku tu! :D


Hadiah Saguhati: 3 x maps Paris 2014
I wonder apa perasaan model perempuan tu bita dia kena 'cekik' macam tu.. :\ Ah, forget it. The point is, ini buku Plan Guide Paris a.k.a. peta seluruh bandar Paris, sesuai untuk tourists. Sejujur-jujurnya, ini hadiah yang paling saya mahu. Kenapa? Entah. :) Cuma suka baca peta tu dan 'tenggelam' dalam bandar Paris, the most romantic place in the world! Lain kali bagi sesiapa yang mahu pergi Paris, boleh guna panduan ni. :D

Oh ya, kata owner blog, dia sedang berada di Jerman, dan pos terus dari sana [fuh, mesti mahal!]. Oleh itu, katakan kalian menang, bukan setakat dapat hadiah dari Paris, tapi dapat setem Jerman lagi! Untung you~ Lagi satu! Pemilihan pemenang random.org, oleh itu semua orang berpeluang~ ^_^

Bila lagi nak dapat semua ni weii~ Pergi Paris pun tak pasti lagi. Inilah peluangnya. Kenapa tercongok di situ sahaja? Rajinkan tangan anda untuk join! Untung-untung anda 'termenang' pula kan? ^_^ Bak kata pantun yang baru dicipta seminit lalu; 


Untung ayam nampak di kaki, 

Untung manusia siapa yang tahu? 
Jadi jika tak mahu rugi,
Kenapa tak join giveaway ini dahulu?

Mahu Cenderamata Paris


p/s: Fuh! Penyakit lama dah datang balik. Setakat nak promote giveaway, kenapa kena taip berjela-jela macam jala? T_T Baru perasan betapa banyaknya ikon ^_^ yang digunakan. o_o

11 comments

  1. hamboihh, ramainya yang tag diaa~ anyway, good luck ye dik~ :3

    ReplyDelete
  2. salam
    singgah dr segmen yang same
    gud luck
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen dan gud luck..
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  4. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. cuba nasib ja dik,ada rezeki alhamdulillah tp mcm kita ni malas sikit nak join ikut ada masa buat la.. ehhehe..tp poskad n keychain tu mmmg lawo..! goodluck!

    ReplyDelete
  6. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih yer sudi join giveaway saya... jangan lupe inform kawan2 yang ditagged yer... :D salam persahabatan yer... :D

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete