20141101

Segmen Blogwalking By IJ #1

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌


Memang ramai Bloggers buat segmen hari ni. Maklumlah, 1 November. (That reminds me. Lepas siap join semua segmen kena buat doodle untuk Top Commenters October pula! ><) Permulaan bulan hingga pertengahan/akhir bulan lagi senang nak kira.

Okey, cukuplah permulaan yang merapu mapu tu! Kali ni join segmen blogwalking oleh Iris Jasmine yang pertama. Jom ramai-ramai support segmen pertama beliau! Manalah tahu, nanti beliau buat giveaway pula kan? Hehe~


KLIK BANNER YANG CANTIK NI UNTUK JOIN ^_^

Segmen ini tamat pada 14 November 2014. Bermaksud, berlangsung selama 14 hari yang bersamaan dengan 2 minggu. Elok benarlah tempoh untuk berblogwalking~

Oh ya! Ini bukan segmen blogwalking semata-mata ya! Ada hadiah juga~ Dipilih melalui random.org. Adil bagi semua orang!

Pemenang pertama akan dapat topup RM20 dan pemenang kedua & ketiga akan dapat topup RM10 setiap seorang. Kira banyaklah tu. Boleh korang bergayut dengan phone lama-lama kan? Maklumlah dapat topup free. :p

Baik, mari join beramai-ramai! =D

18 comments

  1. join dari segment yang sama. Good luck. selamat berkenalan ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

    ReplyDelete
  2. Salam...dtg dari segmen yg sama...
    Good Luck...
    Done follow...
    Follow me back ok....TQVM
    http://blogtomey143.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. thank you for joining. happy blogwalking! :)

    Klik sini untuk Senarai Blogger

    ReplyDelete
  4. good luckk , ee rajin ea join segmen .. bagus2

    ReplyDelete
  5. salam,,singgah sini dr segmen yg sama,
    selamat berkenalan,,

    Tips Membeli Supplement Omega-3

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama :)

    jom support segmen amiez juga http://amieznuown.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-afifahaddnan.html

    ReplyDelete
  7. wow banyak segmen join..
    selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :)
    jom join segmen..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  9. Hi hi assalamualaikum ☺!!! First blog qila terjah hiks

    Qila dtg blogwalking ni heee dari Segmen Blogwalking bersama IJ wiwiwwii! :)

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yg sama n done follow (^_^)

    ReplyDelete
  11. hai selamat berkenalan. datang dari segmen irisjasmine yang sama. done follow :)

    ReplyDelete
  12. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

    ReplyDelete