20141101

Segmen Blogwalking By DayangDeno #2

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌

//Klik sini untuk join

Bagi Blogger yang banyak join giveaway, pasti perasan nama ini selalu muncul kan? Dayang Deno. Lebih-lebih lagi giveaway yang popular-popular. Selalunya beliau selalu sponser doodle atau vector. Perasan? ;)

Bila tengok di Blogger Dashboard.. Dah ramai sangat join segmen ni. Saya pun peliklah, segmen blogwalking biasa selalunya tiadalah ramai orang join secara mendadak. Bila baca syarat-syaratnya.. Oh patutlah.

Dua peserta bertuah bakal menerima doodle art rupanya! =D Doodle kak Deno memang osem-osem. Baru-baru ni beliau banyak post fasal doodle. Sampai buku rawatan pun di'doodle' sekali! :p

Untung, untung.. Siapa yang dapat hadiahnya. Cuba tengok gambar di bawah. Cantik gila kan? Inilah contoh hadiahnya~




Deno akan sketch, then akan ada nama pemenang di tengah2.. Kemudian, drawing akan deno laminate dan pos pada pemenang. Khas untuk dua orang pemenang bertuah ^_^ 
**Pemenang akan dipilih menggunakan **random.org 

 
[Copy paste dari SINI]


Pemenang akan dipilih melalui random.org. Semua orang berpeluang menang! Tak rugi pun join. Untung-untung, korang dapat doodle art tu. Boleh gantung dalam bilik ke~ ^_^ Jadi hiasan.




**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014

18 comments

  1. cantik gila deno lukis kannnnn .. btw good luck dianeeya!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas penyertaan Nia di segmen DayangDeno :) Nanti Jangan lupa semak link di Senarai Peserta ya .. Good luck dan selamat blogwalking! ^_^

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...dari segmen yang sama jugak http://www.ciksiti.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  4. haii saya datang dari segmen yg sama :)
    jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

    ReplyDelete
  5. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. Done follow. Singgahlah kalau sudi
    http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Akak datang berkunjung dari segmen yg sama
    Jemput singgah From FAMF Tower

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal.done follow#176
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  13. Good luck Niya! ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/freebies-blogskins-rainbow-life.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete