20140819

Art Trade: Mazni Munawar

Assalamualaikum

Art trade kedua~ :D

Baca: Pengalaman Art Trade Pertama

Kali ini dengan kak Mazni Munawar pula. Susah nak dapat idea nak lukis apa. Sebab waktu art trade dengan kak Wawa tu dah jelas-jelas tulis 'kepeng'. Setelah selongkar blog kak Mazni (nak cari ilham :p ) didapati kak Mazni seorang yang sopan. Huhu. Tak percaya tengok doodle dia. Semua yang duduk elok-elok, bajet ayu gitu. Ceh~ Ikuti pengembaraan saya mencari ilham. T_T


p/s: Untuk kak Mazni, doodle ada di akhir sekali. ;)



Asal nak buat dia tengah lompat jauh. >< (Ilham dari sejarah url blog. :p ) Tapi entah macam mana terlukis hoodie. Mungkin sebab waktu tu hujan kot. :p Tangan bergerak sendiri. :o

p/s: Macam tengah main holla hop pun ada. ><
Main conteng saja, tiada motif apa-apa pun.
Akhirnya mendapati yang ini paling sesuai. T_T
Setelah dikemaskini.
Amaran!! Kak Mazni seorang boleh save! Mahu juga? Jom art trade! :D

p/s: Tidak apa kak Mazni, saya tunggu~ :)


Update 220814: Daripada kak Mazni~


Selfie? >< Soo cute! <3

5 comments

  1. cantik... nak gak... hihi

    ReplyDelete
  2. mahal betul ayat "seorang yg sopan" tu :p InsyaAllah akn balas secepat yg mungkin :))

    ReplyDelete
  3. heee nak tnya. awak lukis ni guna software ape ye?

    ReplyDelete