20141226

Blog Tanpa Pengunjung? Kisah Aku.

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌

[[Iklan sebentar]] PERHATIAN! 'Kisah Aku' di tajuk bukan bermaksud 'My Story', tapi 'Do I Care?'. [[Okey sambung balik. =3=]]

Couch potato. Like me? Huh.

Semalam... Baru balik dari rumah pak cik (a.k.a. pusat pemindahan tak rasmi. ;p [Yep, rumah aku kena jugak banjir. Tapi tak dalam pun.

Tak sampai lutut pun. Cuma tetap; waktu bersihkan lumpur amat melehcehskan. {Bukan typo. It just my identity, huhu.}])

Bila buka Blogger,.. Aiks? Sikitnya comment moderation. Pageviews pun tak meningkat. Tapi tak sentap pun. Diri sendiri tak tinggalkan jejak, what do you expect kan? 

Sebenarnya aku lagi selesa blog tanpa pengunjung macam ni. Tak adalah kena 'berlakon' sangat menaip bila fikir ada ramai orang baca. Macam,.. Diari. Huh? >///>

No, no. This is NOT a personal blog. Just random thoughts~ Dan. Bukan maksudnya aku bebas menaip. Tak tahu, kalau-kalau cik anon di sana terasa. An an an? Tottemo daisuki, Dolaemong~ 

Cuma tak perlu 'control cun' macam anak dara dipinang orang. Eh? Hohoho.

Actuallyy~ Sekarang ni aku tengah design template baru. Konon nak tukar bila dah siap nanti. Siapa dah bosan dengan header Little Muslimah tu angkat tangan! *angkat tangan* *senyap* #foreveralone #sadiss (Maaf kak Mazni.)

Dah ada serba-sedikit idea untuk blog berwajah baru tu nanti. Maybe sky blue, cloud, fantasy, pastel~ And some laces (?) ω ~ ♥ Kyaaa, it would be really AWESOME~!!

Dan perkara yang aku paling berbangga tentang my 'InshaALLAH-future-design' is, semua yang diedit menggunakan HTML 100%! Tiada yang guna Blogger Customize.

Memang banyak sangat kena explore sendiri, dan tweakings. But, I'm getting hang of it. Cuma waktu nak design header nanti risau. Tak pandai edit loh..

Idea dah ada tapi,.. Huhu. Budak ni pula tak mahu juga minta tolong orang. Mahu berdikari katanya (?).

K bai. Another random entry from me ._.


8 comments

  1. Assalammualaikum. Tkpe tkde org bca skali pun. ALLAH Maha Mengetahui.
    Just be husnudzon. Blh jdi tk rmai yg bca ssetengah post sbb post kta tu tkde pengajaran. Klau Nur, wt lek wat dek ja. Blog kta, tuk kta je lh. haha :D Keep blogging yeah ! btw ... nk tkar apa lgi... ? Design skrg dh cun dh ! :D :) header comel lh :D

    ReplyDelete
  2. Hihi better ada sikit dri xde lnsg tauuu. Huhuuu. That's true babe. The wonder of invisible to others.. N that template that you forced me to imagine sounds amazing. Can't wait to see it

    ReplyDelete
  3. Fara tak tahu lah tapi rasanya kunjungan & design blog Fara masa dulu lagi teruk sampai sekarang..Ehehe Anyway satu lg Fara tak tau Fara minat baca blog ni..Aha..serious tak tau ^^\ best! Tak pa..nanti lama-lama banyaklah kunjungan ^^\

    Good luck fer ya new blog designing project! Tak sabar mau tgk nanti~

    ReplyDelete
  4. boleh saya jadi pengunjung pertama ke sini dan pertama komen... hehehe... bagusnya rajin belajar sana sini untuk dapat design lain dari yg lain... saya cuma dapat guna yg blogspot sediakan jer...

    ReplyDelete
  5. good luck with your new blog template ~ nice blog btw~ don't forget to visit my blog

    ReplyDelete
  6. dah ramai pengunjung ni . hehee

    ReplyDelete
  7. Suka explore yer.. Goood..

    ReplyDelete
  8. Papaglamz singgah kat sini lagi.. Hehehe..

    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete