20141109

Ke Mana DianeeyA Menghilang~?

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌


//Ucap kat diri sendiri. Forever alone, kesian.

Dah berapa hari tak on ya? XD Ai 'mengembara' ke non-wifi Homestay @ Seremban lagi lah~ =p Tapi bukan homestay yang sama. Cuma objektifnya sama; melawat kakak yang baru bersalin.

-Bagi yang blur tak tahu apa yang dimaksudkan boleh rujuk entri ini dan ini-

Okay, make sense right? What can I say~? Sebagai anak bongsu mithali yang taat (Ceh~), terpaksalah ikut. Sorry tak beri amaran(?) awal-awal. Ai pun tak tahu actually. Tup tup kena kemas beg. '-'

Lagpun duduk di situ membolehkan ai fokus pada manuskrip yang mahu siap sebelum bulan November kononnya. Nah heart besar gedabak untuk korang yang still melawat walaupun tuan rumahnya pergi merantau ke negeri orang. >w< ~


Ini pun pukul 9:30 p.m. tadi baru balik. Then terus layan Liga Lawak Superstar. Tanpa mempedulikan malam yang dah tua dan hari persekolahan esok, terus taip entri. Mahu jelaskan pada readers yang disayangi (Jiwang sangat kau!)


-Student tak mithali ditected- 

K k k. Before my mum menjerit suruh budak imsomnia ni tidur, baik ai tutup laptop dulu. Nanti kena rampas lagi kang. >_< Esoklah ye ai pergi track balik my lovely visitors~! ツ

Tido tibo tido 

9 comments

  1. Yeahhh dah balik! Okairi! *selamat pulang~* nanti tulis la banyak2 lagi. :D Esok akak pon sekolah tapi dah nak dekat pukul 4 pagi dok berjaga lagi. hehe..
    jangan lupa jengok & baca blog akak juga.

    ReplyDelete
  2. ouhhhh patut la haaa , ok i tunggu di blog i. ngeheeee

    ReplyDelete
  3. alaaaa.. comelnya main rampas2 laptop ngan mummy yerr...
    baby gurl baby boy ni?? nak cium baby laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ? Eh no lah~ It's my sister punya baby, bukan my mom. :3 Anak kedua, lelaki. ^v^ v

      Delete
  4. aiiii patut la tuan punya tanah tade upenye ye...

    datang menyinggah kejap ^^

    ReplyDelete
  5. Haiii budakk ni.. --'' macam chipsmore. T_T

    ReplyDelete