20141116

Hello...?

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌

Dah berapa lama korang tak jumpa aku? Aku ada sebab yang kukuh lagikan konkrit mengalahkan tembok Basensei (typo k, typo). Kalau kata pergi homestay lagi nampak benar nipunya.

Act, senang je alasannya. TAK. A. DA. MOOD. Jelas? Sungguh mudah dan logik. Dah tak ada mood mahu berblogging. Nak buat macam mana? (Selamba badak sungguh. Tak rasa bersalah ke? Cis!)

Memang dah berapa minggu dah aku tak bukak soc-meds. Sungguh anti sosial. Jika sebelum ni tiap-tiap hari tak pernah miss daily gift dekat MCL & SC, now I'm REALLYYYYYYYY M-A-L-A-S!

Currently tengah addicted dengan game. Wakaka~ Harvest Moon SNES dan Fantage (Game budak. Eh, aku pun budak apa?). Dah berapa bulan kot tak layan makhluk ni. Sibuk study kononnya.


(Pst! Megimbau kenangan tu Harvest Moon SNES. My very first game ever! [I think?] 8/10 ^v^) Dah berapa dekad (sangat!) baru sambung main balik... Legendary! Sekarang ni pun tiga tab bukak Harvest Moon cheats. Nah bukti.


...Yep. This is my desktop...


Kalau anda anda anda yang bijak bestari mengalahkan kancil kelentong terbesar abad ini, mesti perasan dalam gambar tu pukul +- (lebih kurang) pukul 8, tapi entri ini dipublish pukul 11. Baru habis main Harvest Moon punya fasallah ni~ 

Akhirnya, aku dah besarkan rumah. T^T Tapi baru pertengahan summer year 1. Macam awal sangatlah pula nak kawin. (Aku mengorat Eve satu malam je! Sekarang dia punya hati dah 9/10. -..- Sangat mudah minah ni. [Tapi kena ikut panduan jugak])

Dah lah ternakan apa tak beli lagi. Jadi.. bulu birunya dah beli, cuma belum lamar dia lagi. Nak tunggu tahun kedualah..

Entri aku dah mula tak mesra pembaca. Macam diari yang aku sorang boleh faham je.. Haha, tak pandai menerangkan sungguh. Well, peace. =w=v

p/s: Sesetengah perkara memang aku tak pernah mention sebelum ni. Dan tak pernah beritahu pun aku buat. But..  Grr. Yeah. Whatsoever. Apakahhh.

p/s(2): Memang, entri kali ni pendek dan macam tiada hala tuju. Sebenarnya aku sengaja merepek, merapu rapan apa kebenda tapi bila baca balik macam.. Letihnya nak tulis. =_= Terus tekan publish! XD

9 comments

  1. patut lama x nampak.. huhuu..

    ReplyDelete
  2. oii budakk. akakk takfaham walau sehabuk punn. apa awak cakap. -,-

    ReplyDelete
  3. haha , tak apa , memang blog untuk diari kita menulis sendiri kan , hehhe

    ReplyDelete
  4. saya baca pun rasa macam saya pun nak merapu.. ahaks..

    ReplyDelete
  5. kadang2 mmg merapu bila xde idea & xde mood hehe

    ReplyDelete
  6. saya pun pening baca entry merepek merapu rapan ni.. hahaah. gilaa game ye.. paham dah kalau dah addict main tu mcm mana.. hihi

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka main games Harvest Moon jadi saya faham sepenuhnya entri Niya ni~ :) :p

    ReplyDelete