20141027

I'm Back! (Duh. -,-)

Assalamualaikum and Peace be Upon You ✌

Hoho~ Budak bersalah ini dengan muka selambanya taip entri. Tak bersalah langsung nampaknya? :p Setelah sekian lama membiarkan blog terkontang-kanting sendirian~

Saya boleh jelaskan! T^T

Hari Khamis hingga Sabtu minggu lepas, pergi Seremban. Adalah sebabnya~ Dekat homestay tu pula tak ada internet. Astro pun ada berapa channel je. T_T

Jadinya.. faham-faham sendirilah ye? (Ai mana ada henfon canggih-canggih yang ada internet tu~ Fon biasa pun takde. :p) Terputus hubungan terus!


And I was like..



Yeah. -,-

Okey itu je lah yang nak dibebelkan. Bai! XD [Sedang membalas dendam tak dapat guna internet punya fasal lah ni! :p Banyak 'kerja' lain nak buat~ :3]

p/s: Sorry, baru perasan ada ditag untuk Liebster Award. Alright, Liebster Award.. Here I comes! ^_^

p/s(2): Oh ya! Maaf juga kepada followers #111 dan followers #123. Nanti saya siapkan doodle ya~ :)

4 comments

  1. hehe...welcome back
    tapi rasanya kalau akak ni tak ada internet
    boleh lagi hidup =)

    ReplyDelete
  2. wahaha sama lah kita! Cuti ni ada family trip pon tak de internet. banyaknya lah benda yang tertingal and tertangguh nak buat kat blog~

    ReplyDelete
  3. hello selamat berblog kembali.. hehehe comel kartun 2..

    ReplyDelete
  4. anis pon kadang kadang tu 2 3 bulan tak update , lupa dah I am a blogger , ngeee

    ReplyDelete