20140822

Undi: Mana Satu Banner Saya?

Assalamualaikum and Peace be Upon You


Baru-baru ni saya sibuk mengkaji tentang banner. Teringin ada satu, baru boleh exchage nanti. Tapi tak ada ilham. Saya ni, kalau tak ada ilham semua tak jalan. T^T Bak kata Albert Einstein,
Imaginasi lebih penting daripada ilmu
Sekarang baru saya faham. Reti nak buat, tapi tak tahu design apa. Takat ada ilmu tapi tak aplikasikan buat apa kan? Imaginasi dan ilmu saling menyokong satu sama lain. Kalau dah design elok-elok tapi tak tahu buat pun satu kes.

Eh apa saya membebel tiba-tiba ni? Ok, ok. Sebenarnya entri ni tak ada tajuk pun. Saja nak tenggelamkan entri sebelum ni yang boleh tahan 'mengada' dan childish jugaklah, huhu. -^- <--faham tak? Ini muka terbalik!


Sudah! Stop! Banyak dah menyimpang dari tajuk ni. Patutnya tajuk dia 'Random Post'. Eh stop aku kata! (Ha, kan dah aku sekali. Tangan degil! >:( ) Berhenti merepek. Macam ni cerita yang tersirat di sebalik tajuk yang tersurat tu; Waktu tengah bosan, buka Photoscape~ Tangan sibuk menconteng (Baca: Istilah conteng dalam blog ini bermaksud tangan yang bergerak sendiri. Sekian.) sana sini.

Akhirnya, jadilah hasil-hasil di bawah. But I can't really choose.

Baik, kakak-kakak abang-abang semua, sila undi mana satu paling cantik di mata anda dan sesuai dijadikan banner? Undian anda amat dihargai~ <3 Cuma tulis nombor dalam komen okeyh!

Tarikh tamat bila saya dah ada page exchage sendiri atau entri ni dah tertimbus. Kira panjanglah jugak jangka masanya tu. :p

Satu?

Dua?



Atau.. Mungkin.. Tiga? *non-animated
Kelebihan yang ketiga ini ialah ia png. Lagipun, tak memeningkan macam yang diatas-atas, ye dok? Tapi, kelemahan dia ialah nampak serabut semacam saja, don't you think?

Okey, undi jangan tak undi! :D

Perhatian: Setiap Blogger yang komen akan dimasukkan ke dalam page exchange link itu nanti. Dan saya akan off untuk beberapa hari~ *Peace*

20 comments

  1. 2 cantik. Siap ada ur vector. :)
    3 pun cantik. simple jaa :)

    ReplyDelete
  2. Syaz rasa no 1 lagi comel and nampak kemas.

    ReplyDelete
  3. yang satu tu rasa lagi better. =)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . Kalau wani , undi no satu (:

    ReplyDelete
  5. Kecomelan no 2 terserlah. Vote duwe, yeayyy DUWE. Again, DUA yaa.. Eh tapi... tetap nak DUA, tak kire!

    ReplyDelete
  6. 3. simple, xpening tgok liplap2 haha

    tapi klu 'klik dis maybe' tu je animated, oklah.

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  8. no satu tu ctk :D

    Singgah dari Blog www.opzzpinky.my

    ReplyDelete